Varför?!

Min favorit konstnär Carl Johan De Geer har tillsammans med Pocket shop släppt en unik kollektion av anteckningsböcker som finns att köpa i Pocket Shops butiker. Motiven har funnits hos De Geer sedan 60-talet och har aldrig tidigare gått i produktion. Nu kommer vi till det stora minuset Pocket Shop finns bara i Stockholm, Malmö och Uppsala.


Pris? Bara 29kr

Kommentarer
Postat av: Lotten

Jag tror att de finns på Göteborgs centralstation oxå.... Skall kolla nästa gång jag är där.Kraam Lotten

2010-06-03 @ 19:02:21
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Gila

Så "komiskt"...jag köpte en sån anteckningsbok, "Ananas" och tänkte blogga om det, men du hann före...! Hör av dig om du vill ha någon så kan jag hjälpa till att fixa!

2010-06-03 @ 19:12:17
URL: http://gilasgrotta.blogspot.com
Postat av: kattching

men vafasen! jag vill oxå ha några!!

2010-06-03 @ 20:03:49
URL: http://www.kattching.blogspot.com
Postat av: Susanna

Ne, den finns väl här i Göteborg också?

Är jag rätt säker på. På Kungsportsplatsen ligger det en. Fast det kanske inte heller hjälper dig iofs..Jättesnygga! Det är ju bara att säga till om du vill ha dem köpta och skickade till dig. Det är ju inga problem att ordna..

2010-06-03 @ 21:06:52
URL: http://brownbeans.wordpress.com/
Postat av: randiga tråden

De är verkligen underbara. Ska du till 10-gruppens utställning i Helsingborg, Dunkers kulturhus?

2010-06-04 @ 08:42:20
URL: http://randigatraden.blogspot.com
Postat av: vintageRetroPrinsessaDet där e så typiskt at det bara ska säljas i stor städe kolla om det säljs via nätet :)ha en fin dag

2010-06-04 @ 09:32:28
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Simon

Lotten - Ja just det det finns en i Göteborg med.Gila - Tack!Kattching - Kan du inte fråga någon på din blogg om någon kan köpa dom till dig? :)Susanna - Ja det finns i Göteborg med. Tusen tack för din hjälp men Gila har redan ställt upp. :)Randiga tråden - Ja visst är dom! Nej det ska jag inte då det ligger lite långt bort ifrån Linköping. Ska du dit? Glöm inte ta kort i så fall :PVintageRetroPrinsessa - Visst är det! Du får med ha en bra dag.

2010-06-04 @ 14:05:14
URL: http://retronu.blogg.se/
Postat av: Tant Grön

Absolut! Jag skriver en kommentar här när jag står på himpaloppisen :-) Och nej, dessvärre inte, spagettiburken var den som gick först :-( Men jag har en jättestor burk som jag har haft mjöl i kvar, den är fin och så ett par andra i mellanstorlek. Det lutar också åt att jag kommer ta med några eliduslampor till loppisen också om det kan vara av intresse :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0