Boktips: IKEA

Jag fick hem boken Ikea design och identitet idag. Jag kan verkligen rekommendera den! Har kan du läsa hur allt börja och hur ikea har utvecklats igenom åren. Dessutom MASSOR av bilder ifrån ikeas kataloger.
Jag fick ett mejl ifrån ikeatv idag att dom gillar mina gamla ikea saker så dom skickar mig specialutgåvan av deras nya bok ''Boken om Billy''.
Tack till era tips om fondtyget, det är uppe på väggen nu och bilder kommer senare..

Möbel von heute

Jag har en tysk inredningsbok ifrån 1968. I den finns massor av bilder ifrån privata hem, här har ni några av dom.
(Tryck på bilderna så blir dom större)Vad ska jag göra?


Jag fick det här snygga marimekko tyget av min mamma. Jag tänkte spänna upp det på en ram men i alla affärer jag har varit i ska dom ha 800kr för att göra det! Vilket är  svindyrt enligt mig. Tyget är 140 bred och 118 lång är det någon som vet hur jag kan få upp det?

Hur mycket är klockan?


Min nya väckarklocka ifrån 70-talet köpt på tradera för en billig peng. Gjord i Japan dessutom.

Gult och orange

Lite nya saker!

Nu finns en ny funktion på bloggen. På den högra sidan finns en översättare som översätter svenska till ett annat språk! Bra va?


Hej hej

Nu var det rätt längesen jag skrev på bloggen. Jag har haft massor av läxor och har inte riktigt haft lust att skriva heller. Jag skrev att jag skulle visa upp bilder ifrån ikea katalogen men min scanner funkar inte som den ska. Ska försöka fixa det. Lite nya saker har det blivit i alla fall. Jag har köpt en gul bumling som hänger i taket och några coola vaser.
Jag har också beställt marimekko tyget kulkue som jag ska spänna upp på en ram. Bilder kommer!
RSS 2.0