Bokrean


Detta är vad jag kom hem med igår ifrån bokrean. Hitta ni något?

Efterlysning!!


Min mamma har sålt sitt soffbord och letar nu efter ett nytt. Hon skulle gärna vilja ha det här runda soffbordet ifrån ikea. Är det någon som vet vart man kan få tag på det?! Det är designat av Karin Mobring.

Regissörstol


Idag hitta jag en regissörstol på myrorna för 36kr. Regissörstolar var populära i slutet av 60-talet och början av 70-talet. När jag såg stolen så kände jag igen den men inte vart ifrån. Sen kom jag på det, den är ju med i Ikea katalogen ifrån 1969. Bilden nedan är framsidan av katalogen.

Bra onsdag

Igår hitta jag massor av fynd!


Sockerströare Figgjo Flint


Påslakan i toppskick. Ikea 1970-tal


6 stycken assietter.


Jag fynda nästan 6 meter av detta tyg!


Stor 70-tals burk. Duken är också loppisfynd från igår.

Mah jongAlla som gillar 60 och 70-talet har säker någon gång hört talas om mah jong. Det var några tjejer som designade kläder och sålde dom i sin butik i stockholm. Mah jong lades ju ner 1976 men flera år senare kom det tillbaka med namnet Vamlingbolaget. Jag hitta i alla fall en gammal femina tidning där man kan sy sina egna mah jong kläder.  Jag har en fråga till er, äger ni några mah jong kläder?

Allt i hemmet 1969 Del 2Dekora


Jag glömde visa er ett till fynd jag har gjort. Dekora plastblomma till badrumslampan! Helt ny aldrig använd. Till och med så satt prislappen kvar 3,75kr.

Senaste nytt

Lite nya saker sen senast!


Saftset 1970-tal. Jag hitta två stycken vita royal krona på loppis i helgen. Första gången jag hittar dom på loppis!

Karott Villeroy & Boch i mönstret Acapulco.

Allt i hemmet kommer att komma upp i helgen. Ledsen att det har tagit sådan tid.

RSS 2.0